FAQ xat

De la xatwiki
Salt la: navigare, căutare

Cum pot schimba numele meu, imaginea şi Pagina de start?

To change your name, click on it at the top of the user list on the right hand side of the chat.

 • Enter the name you would like to use (using your real full name is not recommended).

You can add your own personal avatar where it says "Picture" after having clicked on your name.

 • Get the direct link of the image that you have uploaded and paste it into the area that says "Picture:" (Click your name to see the picture field) then press "OK".

To add a home page, insert the URL below the field for avatar, right next to the house icon.

Cum pot primi propriul meu chat?

Pentru a vă crea propria fereastă de chat daţi click aici. Pentru a crea propriul grup de xat daţi click aici. (Vedeţi articolul Groups pentru diferenţele dintre ele)

Pot şterge grupul meu?

Nu puteţi şterge un grup pe care l-aţi făcut. Cel mai mult sunteţi capabil să îl resetati, să îl faceţi doar pentru membrii şi să schimbaţi parola. Dacă îl lăsaţi inactiv pentru 90 de zile sau mai mult, va fi disponibil pentru achiziţionare de către alţi utilizatori. Dacă chat-ul dumneavoastră este o fereastră de chat şi este încorporată într-un site al dumneavoastră, puteţi să o eliminaţi de pe site ştergând codul HTML de pe site.

Pot schimba numele chat-ului meu?

Din păcate nu puteţi schimba numele grupului dumneavoastră de chat. Totuşi, puteţi să creaţi un grup nou. Pentru a crea un grup, mergeţi aici.

Cum pot găsi alte persoane pentru a discuta?

Verificaţi grupurile promovate la pagina de start xatlove.com. Vizitaţi sau faceţi click pe tab-ul de grup de chat. Pentru chaturile officiale daţi click aici.

Este aici ceva ce îmi lipseşte?

 • Găsiţi toate noutăţile pe //xatlove.com/news
 • Adăugaţi effecte sonore la mesajele dumneavoastră pe
 • Urmăriţi twitter-ul oficial al xat-ului pentru lansarea de puteri şi multe altele.

Ce sunt xats/zile?

xats este valuta oficială a xatlove.com. Pentru a cumpăra, daţi click pe linkul "Get xats" de pe linia de emoticoane. Zilele sunt cât timp sunteţi abonat, care permit zâmbete în avatarul dumneavoastră, effect de sclipici şi vă permit să foloseşti puterile. Pentru mai multe informaţii vedeţi ghid de xats şi ghid de abonat.

Ce sunt puterile?

Puterile vă permit să faceţi lucruri pe care în mod normal nu le puteţi face pe chat. Acestea includ blocarea chat-urilor private de la persoane pe care nu le cunoaşteţi, facerea pionul dumneavoastră violet, sau chiar permiterea utilizării a mai multor zâmbete. Aveţi nevoie de zile de abonat pentru a utiliza acestea. Pentru mai multe informaţii vedeţi articolul Puteri.

Cum pot sta în condiţii de securitate online?

Accesaţi pentru mai multe informaţii.

Ce înseamnă culorile de pe vizitatori şi listele de prieteni?

Verde este vizitator, roşu este offline, portocaliu este proprietar, alb este moderator, albastru este membru, gri este ignorat şi maro este interzis. Unele conturi ale personalului de pe xat au un pion negru. Unele celebrităţi pot avea pionul azuriu/albastru deschis.

Alte culori sunt accesate prin cumpărarea unor puteri. Acestea includ roz, albastru închis, purpuriu, auriu și rubiniu. Pentru achiziţionarea de puteri, uitaţi-vă aici

Ce sunt acele pălării pe pionii unor utilizatori şi cum le pot obţine?

Puteţi obţine o pararie cumpărând Hat, una dintre Puterile xat-ului. Pentru a cumpăra Hat sau alte puteri, daţi click aici. Puteţi folosi mai multe tipuri diferite de pălării.

De exemplu:

 • Pentru o cască de baseball, scrieţi (hat#t) în numele dumneavoastră. Pentru a schimba culoarea, adăugaţi # apoi codul culorii după el. De exemplu, pentru a face o cască de baseball albastră, vă trebuie puterea Blue şi scrieţi (hat#t#b). Pentru o cască de baseball purpurie, scrieţi (hat#t#800080) sau (hat#t#rrb).

Trebuie să aveţi toate culorile (Blue, Red, Green şi Light) pentru a folosi coduri pentru culori hex precum #800080.

 • Pentru un joben, scrieţi (hat#p) în numele dumneavoastră. Puteţi personaliza culorile la fel ca la şapca de baseball.
 • Pentru un ou mic în partea stânga a pionului dumneavoastră, scrieţi (hat#e). Dacă nu aveţi toate puterile, oul va fi în mod implicit negru şi dacă aveţi toate puterile, acesta va fi auriu. Puteţi să schimbaţi culoarea cu orice altă culoare doriţi în mod similar ca şi la celelate pălării.
Notă::Dacă aveţi allpowers activat şi pionul dumneavoastră are un ou auriu, nu puteţi să îi schimbaţi culoarea decât decă dezactivaţi allpowers.
 • Dacă scrieţi (hat#g), veţi avea un cadou negru în partea stângă a pionului dumneavoastră. Puteţi să schimbaţi culoarea cu orice altă culoare doriţi în mod similar ca şi la celelate pălării.
Notă: Puteţi folosi această pălărie doar dacă aţi primit cel puţin un cadou! Dacă nu aţi primit cel puţin un cadou, (hat#g) este transformat într-un ou în loc de cadoul normal.

Câţi prieteni ar trebui să adaug?

Puteţi adăuga cât te mulţi prieteni doriţi, dar nu are rost să adăugaţi pe toată lumea pe care vedeţi, doar pe cei cu care există o şansă să mai vorbiţi din nou. Cu cât aveţi mai mulţi prieteni cu atât va fi mai greu să îi găsiţi pe cei cu care chiar vreţi să vorbiţi.

Pot şterge intreagă mea listă de prieteni dintr-o dată?

Din păcate, nu se poate şterge întreagă listă de prieteni deodată. Trebuie să ştergeţi fiecare prieten unul câte unul. Dacă nu vă deranjează să vă faceţi un cont nou, puteţi face asta şi se şterge întreaga listă de prieteni. Dacă doriţi să faceţi un cont nou, daţi click dreapta pe un chat şi faceţi click pe Setări, apoi faceţi click pe folder şi glisaţi bara la 0 MB şi faceţi click pe închidere. Apoi reîmprospătaţi pagina şi veţi avea un ID nou. Apoi puteţi înregistra acest nou ID şi să faceţi un cont nou.

Cum pot recupera parola de la contul meu xat?

Mergeţi pe pagina de login a xat-ului şi daţi click pe "Parolă pierdută" în partea de sus.

Cum pot recupera parola de la grupul meu xat?

Apăsaţi pe butonul "Edit" în partea dreaptă de jos a paginii, şi introduceţi adresa dumneavoastră de email în cea de a două casetă de pe pagină următoare. Parolă va fi trimisă la adresa de email pe care fost creat grupul.

Ce este modul $tealth ?

$tealth, sau stealth, este atunci când proprietarii sau proprietarii principali îşi pun $ (semnul dolarului) în faţa numelui. Îi face să pară ca un guest (pionul este verde, şi nu spune "Proprietar" sau "Proprietar principal"). Proprietarul în $tealth are abilitatea de a folosi toate acţiunile fără dezvăluirea rank-ului sau. Acest lucru este ideal pentru a vorbi cu uitlizatorii suspecţi de încălcarea regulilor şi pentru a vedea cum reacţionează aceştia cu utilizatorii care nu sunt moderatori/propriatari.

Nu uitaţi că moderatorii sau proprietarii pot să facă click pe numele dumneavoastră şi să vadă că nu puteţi fi dat afară/interzis etc. şi vor ştii că sunteţi un proprietar deghizat.

Ce se întâmplă dacă sunt blocat?

Dacă sunteţi blocat folosind blocarea contului, contactaţi .

Ce fac butoalele de pe lista de utilizatori?

Acestea sunt cunoscute sub numele de "bazine" şi apar atunci când chat-ul dumneavoastră are 60 sau mai mulţi utilizatori, pentru a preveni prea mulţi utilizatori simultan în acelaşi chat.

De ce puterile Nameglow/Hat/Bump nu funcţionează?

Va rugăm să vă asiguraţi că aţi scris cu litere mici. (GLOW) nu merge, şi nici (Hat#t) nu va funcţiona.

Ce se întâmplă dacă cineva încalcă termeni?

Dacă un utilizator încalcă termenii, faceţi click pe imaginea lor şi faceţi click pe "Inappropriate" în partea de sus. Dacă un chat încalcă termenii, click pe "Inappropriate" în dreapta jos. Nu raportaţi utilizatori sau grupuri fără motive valide!

 • Dacă aţi fost inseltat/păcălit, raportaţi utilzatorul prin ticket.

Faceţi click dreapta pe fereastra de chat, apoi faceţi click pe Setări, şi apoi coborâti stocarea la 0 MB. Apoi reîmprospătaţi fereastra şi veţi avea un nou ID. Astfel, se elimina, de asemenea, utilizatorii din partea de sus atunci când faceţi clic pe numele dumneavoastră. ASIGURAŢI-VĂ CĂ ID-UL E ÎNREGISTRAT SAU NU ÎL VEŢI MAI PUTEA OBŢINE ÎNAPOI!

Ce face "promovarea"?

Promovarea chat-ului dumneavoastră îl pune pe pagina de start a xatlove.com, şi la "Widgets" dar şi în lista de grupuri. Acest lucru va atrage o mulţime de utilizatori către grupul dumneavoastră.

 • Notă: Va rugăm să respectaţi instrucţiunile de promovare! Accesaţi Promovare pentru mai multe informaţii.
 • Note: Please abide by promotion guidelines! See Promotion for more information.

Pentru a vă promova grupul, accesaţi Promovare

Ce se întâmplă dacă vreau un nume de chat care este luat?

În cazul în care chat-ul este inactiv, îl puteţi achiziţiona aici. Preţul este afectat de 2 factori:

 • Preţ mai mare pentru chat-urile cu nume formate din cuvinte comune.
 • Cu cât un chat a fost mai inactiv, cu atât mai puţin costă achiziţionarea acestuia.

De ce există o limită minimă de 10 caractere pentru numele de înregistrare?

Numele înregistrate sunt de obicei minim 10 caractere (maxim 18) pentru a vă permite să fiţi creativi. Dacă doriţi un nume scurt, accesaţi .

Ce sunt chat-urile officiale?

Accesaţi articolul chat-uri pentru mai multe informaţi.

Cum pot primi ajutor cu altceva?

Vizitaţi () pentru ajutor direct. Dacă sunteţi un utilizator plătit, puteţi deschide un ticket la //xatlove.com/ticket.

Adus de la „